Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Cupid Labs είναι παραγωγός - εiδικός στην ανάπτυξη, στην επεξεργασία , στην παραγωγή και στην κατασκευή των ερωτικών προϊόντων από φυτικά συστατικά όπως τα εξής- σεξουαλικά διεγερτικά, αφροδισιακά χάπια και τζελ, λιπαντικά και ερωτικά λάδια. Η εταιρεία μας επικεντρώνεται στην παραγωγή και τη διανομή των σεξουαλικών προϊόντων υγείας για για άντρες και γυναίκες.

Ιδιωτική εταιρία


Η Cupid Labs είναι παραγωγός που εξασφαλίζει ΚΑΕ και ιδιωτικές υπηρεσίες για φυτικά προϊόντα υγείας. Οι εξοπλισμοί της εταιρίας είναι αναπτυγμένες σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα GMP. Η μοναδική μας ομάδα ελέγχου της ποιότητας, οι ειδικοί φαρμάκων και τροφίμων και τα περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και τη προμήθεια φυτικών προϊόντων οδηγεί στην συνεχή εντατική ανάπτυξή μας. Το όραμά μας είναι να γίνουμε ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές σεξουαλικών προϊόντων υγείας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Η προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες προσανατολισμένες προς τους πελάτες μας.

Έρευνα και επεξεργασία

Η Cupid Labs έχει δυνατή ομάδα από ειδικούς και καθηγητές Πανεπιστημίου που κάνουν συνέχια έρευνες και δημιουργούν καινούργια προϊόντα που καλύπτουν τις απαιτήσεις της αγοράς.

Χοντρικά

Η ομάδα χοντρικής της Cupid Labs σας προσφέρει την παραγωφή μας- ολόκληρη ποικιλία σεξουαλικών ειδών για αντιπρόσωπα στον κόσμο. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων είναι γωστή με το όνομα Cupid labs και άλλες εταιρίες-
Vita Gra, Mr. XXL, Mr. Erection, Orgasmic, MR. Long Love Gel, Sex Drops και άλλα.