Compania noastră

Profilul companiei

Cupid Labs LTD este un producator specializat in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea produselor erotice pe baza de plante, cum ar fi produse care imbunatatesc viata sexuala, pastille si geluri stimulatoare, creme si uleuri erotice. Compania noastra se concentreaza pe productia si distributia de produse pe baza de plante care imbunatatesc sanatatea sexuala. Oferim produse atat pentru femei, cat si pentru barbati.


Marcă privată

Cupid Laboratories este un Producator de Echipament Original (Original Equipment Manufacturer – OEM) cu marca proprie care ofera produse pe baza de plante care imbunatatesc sanatatea sexuala. Echipa noastra unica formata din specialisti in domeniul QC, farmaceutic si alimentar are peste10 ani de experienta profesionala in domeniul produselor pe baza de plante, care duce la cresterea noastra rapida. Scopul nostru este sa devenim unul dintre cei mai importanti furnizori de produse si suplimente de sanatatea sexuala din Europa si din lume. Cea mai importanta prioritate a noastra este de a oferi produse si servicii de inalta calitate orientate spre client.


Cercetare si dezvoltare

Cupid Labs are o echipa puternica R & D de oameni de stiinta si academicieni dedicate dezvoltarii produselor inovatoare pentru a satisface cererea de pe piata.


Comert cu ridicata


Cupid Labs ofera o gama larga de produse erotice pentru distribuitori in intreaga lume. O gama bogata de produse sunt distribuite si comercializate sub numele de brand CupidLabs si diverse branduri comercializate, cum ar fi: Mr. XXL, Mr. Erection, Orgasmic, MR. Long Love Gel, Sex drops etc.